Medlem av Norgeseliten logo

  1. Hjem
  2. Om oss
  3. Leverandører
  1. Hjem
  2. Om oss
  3. Leverandører

thorn lightning.png

Thorn Lighting er en del av Zumtobel-gruppen og er et veletablert og respektert globalt varemerke på profesjonell innen- og utendørsbelysning.

Vårt mål er å forbedre livskvaliteten ved å tilby energieffektiv belysning av beste kvalitet både ute og inne.

Devi.png

Devi er verdens største produsent av elektrisk gulvvarme. Våre intelligente varmeløsninger gir luksus og komfort i hverdagen.

Draka.png

Draka er en ledende kabelprodusent i det norske markedet, og utvikler, produserer og selger et bredt sortiment av kabelløsninger.

eaton.png

Eaton Electric er leverandør av elektromateriell til landets elentreprenører og er markedsleder på bl.a. jordfeilautomater og sikringsskap.

øgland.jpg

Øglænd System er en markedsleder på kabelstiger, kabelbaner og opphengssystemer, samt markedsfører av et stort varmekabelprogram med styringssystemer, VVS-bransjens beste sortiment av rørklammer, feste- og opphengsutstyr.

wavin.png

Norsk Wavin utvikler, produserer og markedsfører rørsystemer i plast for vannforsyning, avløp, drenering og el- og kabelbeskyttelse.

trench.gif

Trench Austria er markedsleder innen alle områder av reaktorer og spesialist innen nullpunktshåndtering. Produkter omfatter jordslutningsspoler, spoleregulatorer, reaktorer og HF-sperrer.

defa.png

Defa Lighting er et firma i Defa Group. Defa Lighting fører et bredt spekter av belysningsprodukter.

helly hansen workwear logo.jpg

I over 130 år har Helly Hansen arbeidsklær blitt valgt av profesjonelle mennesker på jobb. Mennesker med sin arbeidsplass utendørs og i krevende miljøer vet å sette pris på gode klær og produkter for å være i stand til å utføre sin jobb.
Med sitt hjem i noen av verdens mest ugjestmilde områder for utendørs arbeid jobber
Helly Hansen Work Wear, med nytenking og innovasjon, for å sikre at arbeiderne er
«Dry. Warm. Safe. At Work».

hellerman tyton.png

HellermannTyton er en ledende leverandør av produkter for festing, merking, beskyttelse, kobling og sikring av kabler og tilhørende komponenter.
Med varemerkene HellermannTyton, HelaCon og SIBA leveres innovative løsninger til elektro-, industri- og offshoremarkedet 

Glen dimplex.JPG

Nobø Electro AS har skiftet navn til Glen Dimplex Nordic etter å ha fusjonert med Dimplex AS. Glen Dimplex Nordic er i dag en ledende produsent på elektrisk varme på det norske markedet.

gycom.png

Gycom Norge AS er et salgsfirma som inngår i Gycomkonsernet. Gycom distribuerer og markedsfører elektrokomponenter innen industriell automasjon og installasjonsteknikk på det nordiske markedet.

micromatic.jpg

Micro Matic er en av landets største leverandør på komponenter og systemer
som er laget for styring og kontroll av lys, varme og ventilasjon.

linjeservice.png

Linjeservice leverer materiell til energiverk, jernbane, installasjon og telekommunikasjon.

lancier_small.gif

Lancier er en kvalitetsleverandør av kabelhåndteringsutstyr og har levert utstyr til norske energiverk, som kabeltrommeltilhenger, i mer enn 30 år.

 

helmeth mauel.png

Mauell er kvalitetsleverandør av utstyr til styretavler og betjeningspaneler, som styrekvitteringsvendere, releer og mosaictavler.

osram.gif

Osram er en stor lyskildeleverandør i Norge.

Noratel.jpg

Noratel er høyt spesialisert leverandør av viklede komponenter, med fokus på et omfattende standardprogram og fleksible, skreddersydde løsninger.

melbye.jpg

Melbye Skandinavia er et ledende selskap i Skandinavia med handel av produkter og systemløsninger for bygging av el- og telenett.

nexans logo.png

Nexans Norway AS er den ledende leverandøren av kraft- og telekabler i Norge,
og er blant verdens ledende innen høyspente sjøkabler.

ritz_logo.svg

Ritz International er en tradisjonsrik kvalitetsleverandør av måletransformatorer, tidligere også kjent som MWB.

Rehau.jpg

Rehau er blant verdens ledende produsenter av produkter og løsninger basert på polymere plastmaterialer. For elektrobransjen leverer vi et bredt utvalg av kanaler og grenstativer samt termostater, varmekablematter og stikkontakter. Rehau har også enkle systemer for vannbåren varme.

pipelife.png

Pipelife er en stor produsent av rørsystemer i plast for bruk i bl.a. industri, elektro og jordbruk.

Philips_brand_logo_all_BR.png

Philips er nr. 1 på det globale belysningsmarkedet og leder an i innovasjon og utvikling når det gjelder all type belysning; enten det er for hjemmet eller i industrien.

kable.jpg

TF Kable produserer både kobber- og fiberoptisk kabel til bruk for e-verk, elektro, skip og gruvedrift.

tecon.png

Tec Con produserer og importerer elektriske produkter med fokus på effektivitet og kvalitet.

stansefabrikken.png

Stansefabrikken er en av norges ledende leverandører av elektroskap. Stansefabrikken tilbyr et stort utvalg av sikringsskap for bolig og industri, samt mange løsninger for ombygging av gamle sikringsskap.

 

sg-logo.png

Sg utvikler og designer armaturer for private boliger og offentlige bygg.
Sterkt fokus på energibesparende løsninger har styrket Sg sin posisjon i markedet. Sg foretrekkes av mange installatører når det gjelder boligbelysning.