Design de elektriske uttakene dine

Publisert 10. mai 2023
Sorte brytere ser stilig ut mot en hvit vegg.
STILRENT: Helt sort er en av fargene du kan velge på lysbrytere og ramme.

Ønsker du deg nye stikkontakter og brytere? Disse produktene kan du tilpasse din egn stil. Les videre og bli inspirert!

– Med Exxact-serien kan du velge akkurat de funksjonene du har mest bruk for, sier Emma Bekkevold i Schneider Electric.

Utvalget av design og funksjoner er stort. Denne serien har alt fra vegguttak, brytere og dekorbelysning til dimmere, timere og USB-uttak.

– Du kan velge mellom standardløsninger og high-end produkter. Uansett hva du velger er designet brukervennlig og stilrent, sier Emma.

 

Så stilrene kan et panel med lysbrytere se ut.
EXXACT HVA DU TRENGER: I den nye serien til Schneider Electric får du dimmere og brytere med stilrent design.

Velg ramme til lysbryter og stikkontakt

Uansett om du er på jakt etter tradisjonelle rammer eller ønsker noe mer unikt, har Exxact-serien noe for deg. Rammer til både lysbrytere og stikkontakter selges nemlig separat. Det gjør at du kan velge funksjon på stikk eller bryter, for deretter å velge design på rammen. Dermed er det mulig å få et unikt uttrykk som sklir god inn i interiøret.

– I tillegg til at du får det som du vil, fører denne løsningen til at det kastes færre rammer. Det er godt for miljøet, sier Emma.

Stilrene sorte lysbrytere med gullramme sklir lett inn i interiøret.
VELG DESIGN SELV: Rammen på stikkontaktene kan skape akkurat det uttrykket du ønsker. Hva med gullramme og sorte brytere?

USB-uttak gir flere muligheter

En vanlig stikkontakt gir plutselig dobbel ladekapasitet med to USB-porter. Muligheten for USB-porter gjør stikkontakten mer allsidig, med evnen til å håndtere flere tilkoblinger uten å øke antallet stikkontakter.

– Dette er en praktisk måte å øke kapasiteten på. Et annet alternativ er selvfølgelig å øke antall stikkontakter, sier Emma.

For å gjøre sistnevnte på en estetisk pen måte finner du også multimediakombinasjoner og kombinasjonsrammer i Exxact-serien. Det gjør at selv mange uttak på et sted ser stilrent og fint ut.

Du kan velge enkel stikkontakt med USB-porter type A og C. Power Delivery på C-uttaket for ekstra rask og lading er også en mulighet.

En stikkontakt med både vanlig stikk og USB-porter øker ladekapasiteten ved kjøkkenbenken.
PRAKTISK: Velger du stikkontakter med USB-innganger kan du få opp til fire stikk på en kontakt.

Nyttig dekorbelysning

Dekorbelysning kan vise veien til badet hvis du våkner om natten, eller gi nye dimensjoner til interiøret og skape en koselig atmosfære. Du kan velge mellom orienteringslys og dimmere med dekorativ belysning i Exxact-serien.

– Dekorbelysningen fungerer ekstra godt på natten fordi du slipper å famle rundt eller tenke på annet lys. Alle produktene i Exxact-serien har gjennomgått nøye testing, og vet vi at de er gode. Derfor er det også garanti på hele fem år på alt fra serien, sier Emma.

Norgeseliten_Exxact_nattlys.jpg
STIKKONTAKT MED NATTLYS: Dette er et praktisk og fint dekorelement.

Sertifikater

Samarbeidspartnere